Cheesecake la pahar

Cheesecake la pahar

Cheesecake la pahar

Cheesecake la pahar

Sunt dimineți în care tot ce aș mânca la mic dejun ar fii un desert, dar totuși nu așa ar trebui să ne începem ziua. Am tot căutat o variantă ușor de pregătit, rapidă, sănătoasă și care să îmi satisfacă papilele la prima ora a dimineții. Și tot căutând am ajuns să prepar un cheesecake la pahar. Pentru că nu mai aveam fructe proaspete prin cămară am decis sa îl asezonez cu unt de arahide….. da poate sună ciudat dar credeți-mă pe cuvânt ca este delicios.

Și dacă tot v-am făcut poftă să vă spun și rețeta.

Ingrediente:

  • 250 gr brânzica proaspătă de vaci( eu am ales varianta lidl)
  • 150 ml frișcă
  • 30 gr îndulcitor ștevie
  • 100 gr biscuiți digestivi
  • 4 linguri generoase unt de arahide
  • esență de vanilie

Preparare:

Zdrobim biscuiții digestivi intr-o pungă cu ajutorul unui sucitor și ii împărțim in 4 părți egale.

Într-un bol mixam frișca peste care adăugăm brânzica proaspătă de vaci, esența de vanilie și îndulcitorul de ștevie, amestecam bine toată compoziția.

Pregătim 4 pahare pe care le umplem după cum urmează: un strat de biscuiți, crema de brânză, biscuiți, unt de arahide, crema de brânza și un decor de biscuiți.

Lasă la rece pentru 30 min. Poftă bună! Cheesecake la pahar

Această rețetă te poate salva și atunci când prietenii te anunță că îți fac o vizită dar tu nu erai pregătită pentru vizite.   .

Leave a Reply