Dela Tara

Dela Tara

Dela Tara

Dela Tara

Din dorinta de a folosi in bucatarie produse cat mai sanatoase si mai homemade, am dat intr-una din zilele in care navigam pe Instagram peste @paste_dela_tara. Fiind fana paste am intrat pe profil si am ramas impresionata.  Am hotarat sa comand tagliatelle colorate si evident celebri taietei, copii adorand supa cu acestia. Comanda a sosit repede chiar la scara blocului, in ambalaje simple si dragute cu sigla Dela Tara. Pentru ca am fost foarte multumita am vrut sa aflu si cum a pornit aceasta idee, astfel am aflat ca pastele sunt realizate 100% din faina remacinata din grau dur la care se adauga, in functie de reteta, oua provenite de la gaini crescute la sol in propria ferma dar si ingrediente naturale ca si spanacul sau sfecla rosie.

Produsele finale nu contin apa, coloranti, conservanti sau alti aditivi alimentari si au o textura ferma. De asemenea graul dur este o cereala bogata in proteine.

Afacerea este una de familie si toata lumea contribuie, pentru ca noi clujenii sa ne bucuram de paste autentice. Dupa o perioada lunga de timp de stat in Italia, reintoarcerea in Romania nu a fost usoara si ideea unei afaceri a venit rapid dupa timpul petrecut in strainatate si invatand diferite retete traditionale italienesti. Pastele se fierb foarte repede si au un gust deosebit, se simte diferenta dintre produsele comerciale gasite in supermarketuri si acestea care sunt de casa. Un ajutor pentru fiecare gospodina presata de timp. Pe langa pastele si taieteii de casa, am incercat si sosul ragu, un adevarat deliciu. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti pe Instagram @paste_dela_tara sa lasi un mesaj sau sa suni la nr. de telefon 0747 508 222 si comanda ta va veni foarte repede. Am ramas foarte placut surprinsa de cat de repede mi s-a raspuns si de toata amabilitatea de care am avut parte.

P.S Go and try @paste_dela_tara

     

Leave a Reply