Grand Imobiliare

Grand Imobiliare

Grand Imobiliare

Atunci când te decizi să vinzi o proprietate nu te gândești că procesul poate fii atât de complicat.

Majoritatea oamenilor se hotărăsc să începă căutările pe cont propriu pentru a evita achitarea comisionului către un intermediar. Însă dacă soliciți ajutorul unui agent imobiliar, acesta te poate scutii de toate bătăile de cap ce apar, te poate ajuta în negocierea și stabilirea unui preț corect al proprietății, îți oferă consultanță asupra detaliilor tehnice ( acte notar), ajută la promovarea mai eficientă a proprietății dar și la găsirea mai multor potențiali clienți.

Toate acestea dacă te hotărăști să colaborezi cu o agenție serioasă și brokeri profesioniști.

O agentie imobiliara de succes știe mereu toate ofertele de pe piață și te va îndruma spre alegerea perfectă.

Grand Imobiliare este o companie tânără, motivată ce și-a câștigat în scurt timp un renume pe piața imobiliară Clujeană.

O echipă cu experiență în imobiliare ce pune accent pe calitatea serviciilor, pe respectul față de client și față de piața în sine.

Sunt alături de tine până găsești ceea ce ți se potrivește, oferind sfaturi, consiliere în negociere ajutând să stabilesti prețul corect al tranzacției.

Ofertele companiei sunt actualizate săptămânal astfel au cele mai bune oferte de pe piață.

Dacă te decizi să realizezi o Tranzacție imobiliară, agenția are și o pagina de Facebook https://www.facebook.com/GrandImobiliareCluj/ unde poți scrie pentru a cere mai multe informații.

Leave a Reply