Paste integrale cu branza de capra si leurda

Paste integrale cu branza de capra si leurda

Paste integrale cu branza de capra si leurda

Paste integrale cu branza de capra si leurda

De cate ori spui paste multa lume se gandeste ca ia in greutate daca le consuma, este total gresit deoarece pastele combinate corect sunt recomandate in curele de slabire, consumate in prima parte a zilei. Ador pastele sub orice forma si combinate cu diferite branzeturi, legume si de ce nu carne. Este o mancare care poate fi facuta de orice gospodina intr-un timp foarte scurt si nu necesita multa pregatire inainte. De multe ori s-a intamplat sa fac paste cu ce aveam prin frigider si au iesit delicoase, iar membri familiei au fost incantati. Sustin ca in bucatarie in primul rand trebuie sa ai imaginatie si sa iti doresti sa gatesti si cu siguranta preparatele tale vor fi adorate.

Mergand prin piata si vazand atatea legume si frunze verzi, mi-a atras atentia leurda in mod deosebit. Fiecare masa avea expus frumos frunzele de leurda. Mi s-a facut pofta si mi-am cumparat doua legaturi pentru salata initial. Stiam ca este foarte sanatoasa si are multe beneficii, stimuleaza capacitatea de memorare si reduce starile depresive si cele de anxietate.

Ingrediente:

  • 250 grame paste integrale La Molisana
  • 1 legatura leurda proaspata
  • 50 grame unt
  • 1 catel de usturoi
  • smantana lichida Alpro Rice
  • 50 grame branza de capra La Colline
  • sare
  • fulgi de chilli

  Mod de preparare:

Intr-un wok sau vas adanc punem untul sa se topeasca iar cand e topit adaugam usturoiul taiat in 2 si lasam putin in unt, inainte sa punem smantanta vegetala lichida scoatem catelul de usturoi, sau daca sunteti fani inraiti usturoi puteti sa il puneti pasat, pentru o aroma mai puternica. Adaugam smantana lichida si leurda taiata fasii, lasam sa fiarba putin, vreo 3-4 minute si adaugam branza de capra. Si aici daca vreti si va place mult mai multa branza puteti adauga chiar 100 de grame dar fiind o branza mai puternica cred ca 50 de grame este suficient. Intre timp pastele au fost fierte conform instructiunilor de pe ambalaj si le punem peste compozitia de branza si leurda, adaugand sare si fulgi de chilli. Amestecam bine si servim cu putin parmezan pe deasupra.

Va vor incanta papilele gustative!

Leave a Reply