Rebeca Zaharia Make-up Artist

Rebeca Zaharia Make-up Artist

Rebeca Zaharia Make-up Artist

Pe Rebeca am cunoscut-o la o clasa de Zumba Fitness, adusa de o prietena, super draguta a venit pentru ca ii place sa danseze. Din pasiunea pentru dans am intrat in vorba si am aflat ulterior ca ea este make-up artist. Stiam ca urmeaza sa anumite evenimente asa ca atat eu cat si prietena mea Oana am decis sa ne facem programare la Rebeca pentru machiaj de ocazie. Rezultatul a fost minunat si noi impresionate. Rebeca este calma si lucreaza cu multa pasiune ceea ce s-a si observat pe durata intregului eveniment, machiajul nu a fost deloc afectat nici de caldura de afara, nici de picurii de transpiratie aparuti in urma dansului.

Deja sunt 2 ani de cand ne cunoastem si apelam cu incredere la serviciile oferite de aceasta. Ce trebuie sa stiti de altfel este ca aceasta are o pagina de facebook Rebeca Z. Make-up unde puteti gasi diferite sfaturi legate de ten si ingrijirea pielii. Totodata aceasta organizeaza cursuri de automachiaj, in decursul a 3 ore inveti cum sa iti realizezi un machiaj potrivit plus multe alte informatii utile.

Inca un motiv pentru care sa incerci serviciile acesteia este acela ca Rebeca este intr-o continua perfectionare, participand la diferite workshop-uri si masterclass-uri pe tema machiajului si nu numai. Acest lucru denota dorinta de cunoastere si de progresie, aceasta fiind o profesionista in adevaratul sens al cuvantului.

Programarile se realizeaza din timp in agenda acesteia, pentru a avea acces la orele disponibile iar Rebecai nu ii place sa refuze clientele.

Cu siguranta o data ce ai trecut pragul salonului acesteia nu vei regreta decizia facuta in materie de machiaj si vei reveni!!

Leave a Reply