Viewpoint

Viewpoint

Viewpoint

In zilele noastre toti dorim sa avem poze cat mai frumoase, ne pozam peste tot unde mergem, pozam tot ce mancam. Astea toate pentru a avea ce posta pe retelele de socializare! Fac poze des si imi placea sa cred ca stiu cat de cat sa le fac pana am avut ocazia sa cunosc 2 persoane care la ora actuala ne ajuta, ne fac poze deosebite si au rabdare cu noi! Ei sunt Iulia si Florin, 2 fotografi pasionati si cu multa rabdare, care acum ceva vreme au hotarat ca e cazul sa faca ceva cu pasiunea lor pentru fotografie! Asa a luat nastere Viewpoint, un studio foto atat mobil cat si static! Daca ai nevoie vreodata de niste poze profi ei pot fi solutia ta!

Colaboram inca de la inceputul lor cu ei, atat pe partea foto cat si pe partea de video. Au fost alături de noi pentru sedinte individuale cat si la diferite evenimente la care am participat!
Cei doi sunt un model de rabdare si de seriozitate, indiferent de situatie. Am avut ocazia sa pozam afara in natura atat personal cat si alaturi de familie. Totul a decurs perfect, copii s-au împrietenit foarte repede atat cu Iulia cat si cu Florin, iar sedinta foto a decurs de la sine.

Viewpoint

Participand la diferite evenimente, unele chiar organizate de mine, am avut nevoie de cineva sa capteze cat mai multe momente din cadrul acestora, asa ca am apelat tot la Viewpoint! Acestia au surprins multe momente frumoase de la fiecare, au stiut sa fotografieze cat mai multa lume pentru a putea fiecare beneficia de amintiri inedite!
Indiferent ce idei ai in vederea realizarii unei ședințe foto, Viewpoint e clar optiunea perfecta! Sunt amabili si tot timpul dornici de noutati si provocari, asa ca ai cu cine colabora!! Nu ezita sa ii contactezi!

www.viewpoint.ro sau pe retelele de socializare unde cu siguranta gasesti un portofoliu din care sa te inspiri!!

Leave a Reply